Cojones Coffee

OVER ONS

pexels lood goosen 1235706

Max taste, no hassle, zero waste

Coffee Cojones… Krachtig en met temperament. Knetter goede koffie met ballen verpakt in de beste sustainable cup. Geen aluminium maar 100% composteerbare cups voor in de groenbak. Geen moeilijk gedoe, geen halve verhalen. Gewoon omdat het kan!

Coffee Cojones staat voor stoer, puur en vooral no Bullshit!  We zeggen waar het op staat, houden van humor, proberen te prikkelen en een beetje schuren vinden we ook niet erg. Zeker geen hardcore milieu activisten, maar wel bewust! 20 miljoen alu cups die dagelijks worden weggegooid?? What the F*!! 

Onze cups zijn van suikerriet en mais en binnen 12 weken volledig gecomposteerd! EN JA, ze lopen net zo lekker door je machine. Geen enkele moeite dus, wel 50 containers minder alu afval per dag. Das weer fijn voor onze kids!!

 

onze missie

Gewoon goede koffie, geen bullshit, wel duurzaam. De koffiemarkt is flink in beweging. Er ontstaan vele nieuwe concepten zoals het centrifugeren van koffie en het toevoegen van allerlei smaken, zelfs vitamines en voedingssupplementen. That’s So not Cojones…. koffie is puur, daar moet je niet aan prutsen. Koffie zet je onder 19 bar hoge druk voor een optimale extractie van smaken en voor een echte crema laag: romig, vettig en dicht. Centrifugeren is volgens ons voor wat anders bedoeld…

pexels drew williams 3483967